Vásárlási, számlázási és szállítási információk


Könyvek átvétele

Kétféle átvételi mód között választhatnak a Megrendelők: személyes átvétel vagy kézbesítés.

1.) Személyes átvétel:
A megrendelt könyveket átveheti személyesen, csak hívja fel Benke László kiadóvezetőt a 06-20-574-05-45-ös telefonon, hogy az átvétel helyét és idejét egyeztessük.
Személyes átvétel esetén a megrendelés ellenértékét készpénzben egyenlítheti ki.

2.) Kézbesítés:
A megrendeléseket postai úton teljesítjük.
Amennyiben a megrendelt könyvek fogyasztói áron számolt összértéke meghaladja a 15 000 Ft-ot, kiadónk magára vállalja a szállítás költségeit.
15 000 Ft alatti megrendelés esetén a mindenkori postai díjszabás érvényes.
 

A megrendeléseket igyekszünk azonnal teljesíteni, de a megrendelt kiadványokat a megrendelés megérkezésétől számított legfeljebb 3 munkanapon belül adjuk postára.
A korlátozott példányszámban, valamint a készlet erejéig meghirdetett akciókban részt vevő kötetek esetében a Kiadó fenntartja annak lehetőségét, hogy a megrendelést nem tudja teljesíteni.

Rendelés visszamondása

A rendelés a megrendelés napján visszamondható. A rendelés a könyvek átvételekor visszamondható, abban az esetben, ha a megrendelt könyv nyomdahibás vagy sérült, illetve a könyv fizikai állapotáról közölt adatok nem felelnek meg a valóságnak

Vásárlási garancia

Az Ön által megrendelt könyvekre a Hét Krajcár Kiadó minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdai hibás, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég a könyvet a számlával együtt címünkre visszaküldenie. Ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik könyvet választani a hibás helyett.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy panasza van a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, jelezze azt a következő elérhetőségeken:
Hét Krajcár Kiadó
1062 Budapest, Bajza u. 18. félemeleti könyvtár.
Tel: 06-20-574-05-45
E-mail: (rendeles@hetkrajcar.hu, info@hetkrajcar.hu)

Fizetési feltételek

Telefonos, online rendelés valamint postai megrendelés esetén postai utánvéttel vagy csekken fizethet.
A csekket a csomaghoz mellékeljük, melyet bármelyik postahivatalban befizethet.
A fizetési határidő minden esetben a számla kiállításától számított 10 nap.
Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetén előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető.

Amennyiben a megrendelőlapon postai utánvétellel kéri a megrendelt kiadványokat, úgy a megrendelés postaköltséggel és utánvéti díjjal növelt értékét Ön a kézbesítőnek fizeti ki.

Amennyiben az átutalásos vagy csekken történő fizetési módot választja, utánvéti díj nincs, a postaköltséget pedig a megrendelt kiadványok árával egyidejűleg, ugyanazon tranzakció keretében fizeti ki.


Adatvédelem

Postai megrendelés és Online rendelés esetén csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek feltétlenül szükségesek az Ön megrendelésének maradéktalan kiszolgálásához, illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz (pl. reklamáció esetére).
A Hét Krajcár Kiadó a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, és semmilyen formában nem adja azt tovább.