Szerző:
Cím:

Témakör:
ISBN:
Kiadás éve:
Méret:
Terjedelem:
Kötésmód:


Zsila Ágnes
Sötétségre ébredve
regény
9789639596375
2009
A/5
297 oldal
kartonált

 

Fogyasztói ár:
2200 Ft
 
Internetes ár:
1760 Ft
Kedvezmény:
20%
     
 
Ismertető

Mit tennél, ha megtudnád, mindössze három éved maradt hátra életedből? Magad mögött hagynád egykori éned, messzire utaznál, hogy végre szabad lehess? Pálmafák alatt hűsölnék, megmásznád a Mount Everestet, felderítenéd az Északi-sark hófödte vidékét? Netán lenne merszed belevágni a küzdelembe azért, hogy tovább élhess? Megkeresnél három mágikus medált, felvennéd a harcot hadseregekkel, miközben önmagad ellen vívod forradalmaid?
Ezen kérdések foglalkoztatták a tehetséges, húszéves japán egyetemista fiút. Watanabe Satoshit azon a viharos októberi estén, mikor is sorsát megpecsételő bélyeg került rá. S ő a küzdést választotta.

Az egyik legősibb japán városban, a hajdani császári pihenőhelyen, Nikkóban veszi kezdetét Zsila Ágnes sötét tónusú misztikus kalandregénye, amelynek a főszereplője, a húszéves Watanabe Satoshi a helyi egyetem másodéves hallgatója. Egyik délután legjobb barátjával, Shokóval kávézás közben fültanúi lesznek egy beszélgetésnek, amelyből az derül ki, hogy egy bizonyos Lidérc tizedeli a helybeli diákokat. A dolgok azonban nagyon is komolyra fordulnak, főleg Satoshi számára, akiről nemcsak az derül ki, hogy halálos beteg, de az is, hogy küldetése van: elhagyva a világot, amelyet addig ismert, három mágikus medált kell felkutatnia, hogy felvehesse a küzdelmet a gonosz erőkkel...