Szerző:
Cím:

Témakör:
ISBN:
Kiadás éve:
Méret:
Terjedelem:
Kötésmód:


Pőcze Zoltán
Déjà vu
regény
978-963-9596-87-0
2015
B/5
213 oldal
keménytáblás, ragasztott/cérnafűzött

 

Fogyasztói ár:
2200 Ft
 
Internetes ár:
1760 Ft
Kedvezmény:
20%
     
 
Ismertető

„A Déjà vu főhőse feladva kutatói múltját, éjszakai szórakozóhely tulajdonosaként ad teret a tombolni vágyóknak, és uralkodik a személyzeten, ahogy a szerelemre és szexre éhes lányokon is. Bárjában rendhagyó körülmények között ismerkedik össze az éppen ott kutató szociológus lánnyal, majd ismeri meg a nő progéria szindrómában „szenvedő”, mégis szokatlanul intelligens nevelt gyermekét is. A bár előtt dörrenő lövés megmagyarázhatatlan események sorozatát indítja el. A főhőst zavarba ejtő módon „kísértik” múltjának egyszer már átélt pillanatai. A történések nyugtalanítóan azonosak, mégis eltérő körülmények között zajlanak le újra. A progériás gyermek talán az egyetlen, aki érti, mi történik valójában! Izgalom és romantika, szerelem és erotika izzik ebben a letehetetlen regényben.”

„Merész és meghökkentő… - egy olyan könyv, amit élvezet (…és némi irigység) volt olvasni. Én várom a folytatást.”

Cziráki Péter – Zöldpont, főszerkesztő

„Ajánlom minden kedves olvasónak, aki szereti az izgalmas és lebilincselő regényeket, a fordulatokban gazdag, szerelmi szálakon is futó olvasmányokat. E nagyszerű könyvet senki nem fogja letenni.”

Tabáni István – énekművész, dalszerző

„Rejtélyekben és fordulatokban nincsen hiány, a szálak bonyolódnak, az izgalom fokozódik. Ha ezt a könyvet választják, kellemes kikapcsolódásban lesz részük.”

Katona István, Zanzibár Produkciós Iroda, Sztárexpress

 
Kritikák, recenziók

feltöltés alatt