Szerző:
Cím:

Témakör:
ISBN:
Kiadás éve:
Méret:
Terjedelem:
Kötésmód:


Kuczka Péter
Az utolsó kenet

válogatott novellák
963 825 039 9
1998
A/5
188 oldal
ragasztott papírkötés

 

Fogyasztói ár:
750 Ft
 
Internetes ár:
600 Ft
Kedvezmény:
20%
     
 
Ismertető

Mielőtt Az utolsó kenet Pista papja elmondja gyerekkori osztálytársa és felnőttkori ellensége, István pap fölött a bűnbocsánatot, álljunk meg egy kicsit.
Ki gondolta volna, hogy a költő így tud mesélni! Nőkről és háborúról, forradalomról és bosszúállókról, élő babákról és félelemről, melegekről és hidegekről, római harcosokról és öregemberekről, kísértetekről és ufókról, életuntakról és svindlizőkről, aranyakról és hatalmakról, álmodozókról és beletőrödőkről - s még mennyi mindenről! - szól e könyv negyvenegy története. Mi minden történt itt az elmúlt ötven évben!
Kuczka Péter noha eleitől fogva költő, most olyan novellistaként jelenik meg, aki nagyon szeret és nagyon tud mesélni. Érdemes odafigyelni a 75 éves, sokat élt, sokat látott író furcsa és egyszerű, bonyolult és tiszta, különös és hétköznapi történeteire.
Képzeljük el az elképzelhetetlent! Ha nem hallgathatnának meséket a gyerekinek, ha nem mondhatnák el az öregek mindazt, amit tudnak, történetek nélkül milyen sótlan, milyen boldogtalan lenne az életünk!

 
Kritikák, recenziók

feltöltés alatt