Fórum


Új hózzászólás »Zsolt

Kedves Edit! Engedje meg, hogy a weboldal készítőjeként, „szerkesztőjeként” válaszoljak a honlappal kapcsolatos észrevételeire. Az Oldaltérkép a felső menüsor állandó része, bármely oldalra, menüpontra is kattint a látogató, mindenhonnan elérhető. A honlapnak nincs klasszikus értelemben vett főoldala, kezdőoldala. Minden oldalról az összes főmenü-pont elérhető. Bár kétségtelen, hogy a kiadó számára minden könyv ugyanolyan fontos, vannak és kell hogy legyenek bizonyos prioritások. Tudatos tervezés az, hogy a honlapra való belépéskor a felhasználó az Újdonságok oldalával találkozik először. Az oldalon nemcsak Borbély László könyve szerepel, ha lejjebb görget, láthatja, hogy a kiadó 5-6 legutolsó, legfrissebb kiadványának borítói és ismertetői is szerepelnek. Az Újdonságok oldal valóban folyamatosan bővül, frissül, mégpedig azokkal a könyvekkel, amit jelenleg az Előkészületben menüpont alatt talál, s abban a pillanatban, ahogy a könyv kijön a nyomdából és megjelenik a könyvesboltok polcain. Hasonlóképpen: Varga Domokos és Benke László könyvei nemcsak az első oldalon szerepelnek „külön címszóként”, hanem minden oldalon, azaz a szerzők könyvei, bárhol is jár az ember, egyetlen kattintással elérhetők. Ez kiadói döntés, szintén tudatos koncepció. A Rólunk írták rovat teljesen megszokott és általánosan használt menüpont, amelyet weboldalak százain talál meg, különösképpen könyvkiadók weboldalain. Az eredeti terv szerint itt a kiadó könyveiről megjelent kritikákat gyűjtjük majd össze felsorolásszerűen, ám ez idő hiányában még nem történt meg. Azonban a könyvek saját oldalain máris számos kritikát, recenziót olvashat a kiadó könyveiről. A Szerzők menüpont alatt valóban hiányzik Varga Domokos neve és könyvei, ez webszerkesztői figyelmetlenség, köszönöm, hogy felhívta rá a figyelmet. Varga Domokosnak a Hét Krajcárnál megjelent könyveinek listája azonban a weboldal számos más pontjáról is elérhető. A Szerzők menüpont eredeti funkciója valóban a szerzők életrajzi adatainak, munkásságának ismertetése lenne, ám az anyaggyűjtés rendkívül nehéz és időigényes volta miatt egyelőre ezt a megoldást választottuk.
Üdvözlettel: Erőss ZsoltEdit

Örülök, hogy kész a honlap, szép a főoldal.Jó is, de van néhány észrevételem.Csak a második böngészés után értem el az utolsó, jobboldalon meghúzódó „oldaltérkép”-hez. Miért nem ez a főoldal. Nem értettem, mit keres az első oldalon Borbély László könyvének ajánlása.Vagy ez a koncepció, frissítve lesz, annyira fontos?
Az első oldalon külön címszó - Varga Domokos művei, Benke László művei.Ha ez a kiadó oldala, miért a két kiemelés. E szerzők, és műveik a könyveink között és a szerzők között szerepelhetnek.Varga Domokos nem szerepel az Abc -rendbe szedett szerzők között, vagy nem is kellene?
Rólunk irták ? - másról, és mást nem írtak?
Biztosan igazad van amit „Önvédelmünk érdekében” írtál, mondtál a magyar kultúra helyzetéről, de ebben a világban csak a pénz számít, az anyagiak mindenek előtt. Értékek, érzelmek, emberek a sor végén.Van amiben segíthetne a kormány bár a piacgazdaság másról szól. S, ha a pénzpiaci híreket böngészed, láthatod,hogy a régi receptek nem követhetők, semmi nem úgy működik ahogyan elvárnánk.Közgazdaságtan - ennyi. Így több pénzre sem a Ti kiadótok, sem más nem nagyon számíthat, „állambácsi” már nem osztogat, nincs is mit.Szükség lenne ezekre az értékekre is, de most a lét a tét. Talán lesz még másképp!
Üdvözöllek Mindkettőtöket EditHorváth Bence

Gratulálok a szép és tartalmas honlaphoz!


Juliska:-)

A legszebb képet tetted fel Laci. Köszönöm.
Egyébként szép, tartalmas a weboldal.Tamási Júlia